Ervaringen

 

Als de dag van gisteren, wat gaat de tijd toch snel. 4 maanden geleden alweer, hulp van professionals van Integraalzorg, was door dierbare vriendinnen geregeld. Integraalzorg: wat waren ze er op tijd bij en wat waren/zijn ze lief. Zo kundig en goed in wat ze doen. […] niet wetende dat het nog zo kort duren zou. Ik had het niet alleen gekund, en Marcel al helemaal niet zonder hun zorg.

N. en S. de Z.


Hoe moeilijk het ook is om iemand te verliezen en te zien dat je de zorg uit handen moet geven… Hoe fijn dat het dan is, dat je de zorg van IntegraalZorg in huis hebt. Wat een geweldige mensen die direct ingrijpen, en doen wat gedaan moet worden. Ik en ook mijn overleden man hebben diep respect voor hen. Wie zorg nodig heeft verdient de zorg van IntegraalZorg. Lieve medewerkers van IntegraalZorg: ik heb werkelijk waar diep respect voor jullie geweldige inzet.

N.


In deze tijd waarin het blijkbaar moeilijk is om de juiste zorg te vinden hebben wij het gevonden. De mensen van Integraalzorg hebben mijn vader verzorgd tijdens zijn laatste levensmaanden. Dit was ZORG met hoofdletters. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor de liefdevolle verzorging van mijn vader en niet te vergeten mijn moeder. In deze tijd waar het allemaal om snelheid draait waren jullie een rustpunt, met oog voor details.

zoon van Dhr. v. B.


De zorg voelt vertrouwd en veilig; als een warme deken.

Dhr. K.


Het team van integraalzorg heeft op zorgzame en respectvolle wijze mijn man in zijn laatste maanden thuis verzorgd. Door hun inzet was het mogelijk dat mijn man thuis in eigen vertrouwde omgeving kon blijven om daar in alle rust te sterven. De wijze waarop aandacht en zorg werd gegeven, heb ik als uitermate plezierig ervaren. Het zijn ervaren professionals met hart voor hun werk en dat gaf mij ook rust en vertrouwen om de zorg voor mijn man uit handen te kunnen geven. Ze kijken niet op een uurtje meer of minder zorg als de situatie daarom vroeg. De zorg voor mijn man stond voor hen centraal, maar ook zorg en aandacht voor mij. Ze hebben ook een hoop geregeld en de noodzakelijke administratieve rompslomp uit handen genomen. En dat is heel prettig omdat er veel op je afkomt in deze laatste fase. Integraalzorg staat voor mij voor 100% integrale zorg vanuit hart.

Mw. B.


M. heeft tijdens de verzorging van mijn vrouw haar voornaam eer aan gedaan, d.w.z.: een echte vechtster voor het beoogde doel. Zoiets is indrukwekkend.

Dhr. S.Dhr.R.V. uit S.:

Na een duidelijk gesprek met ons gezin waarin verteld werd hoe mijn vader verzorgd zou kunnen worden, voelde het vertrouwd en persoonlijk. Pa kon zo ook alvast inzicht krijgen wie er later aan zijn bed zouden staan. Zo kon hij zelf beslissen. Alle administratieve rompslomp namen zij van A tot Z uit handen. Een topteam van professionals.


Goede zorg, met oog voor details.

Mw. v.H.


In de periode 2012-2013, het laatste levensjaar van mijn echtgenoot, heb ik gebruik gemaakt van deze zzp’ers, als aanvulling op de diensten van Aafje. Ik heb aan deze periode een bijzonder fijn gevoel overgehouden. De medewerksters kenmerken zich door plichtsbetrachting, vakbekwaamheid, accuratesse en inlevingsvermogen. Bovenal boden zij warmte en een luisterend oor. Dankzij dit team werden die maanden qua zorg dragelijk. Hulde aan alle medewerksters!

Mw. P.


Een beetje aandacht heeft iedereen nodig denk ik en dat doen jullie goed.

Dhr. C.M.


In mijn laatste levensfase heb ik alsnog liefde leren ontvangen.

Mw. A.W.


 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.