Ervaringen

Het is met een hart vol dankbaarheid dat ik woorden probeer te vinden om mijn onmetelijke waardering uit te drukken voor het zorgteam van Integraal Zorg. In de meest uitdagende periode van mijn leven hebben zij niet alleen als professionele zorgverleners gefungeerd, maar ook als vrienden, vertrouwelingen en steunpilaren.

Elke dag weer staan ze voor mij klaar, met een glimlach, geduld en een empathie die verder gaat dan de gewone zorgverlening. Ze behandelen mij niet als een patiënt, maar als een individu met unieke behoeften, verlangens en gevoelens.

De zorg en liefde die ik ontvang zijn niet in woorden te vatten. Integraal Zorg heeft mijn vertrouwen in de goedheid van mensen versterkt en maakt elke dag lichter en betekenisvoller. Dankzij hun inzet kan ik me richten op wat echt belangrijk is in het leven, en dat is een gift die ik nooit kan terugbetalen.

Aan het hele team van Integraal Zorg, ik dank jullie uit de grond van mijn hart. Jullie maken het verschil, niet alleen in mijn leven, maar in de levens van velen die jullie liefdevolle zorg ontvangen. Jullie zijn werkelijk onvervangbaar.

B.


Voor onze zus en haar vriendin, beide 90 jaar, zochten wij nachtzorg. Dus op zoek naar zorg. Wat een geluk dat we, via, via, terecht gekomen zijn  bij Intergraalzorg. Een mail gestuurd en binnen een uur hadden we contact en een afsprraak. Dat was een goed begin. Een vast zorgteam heeft 7 maanden voor beide dames gezorgd. We zijn de dames

uit de grond van ons hart dankbaar. Zij hebben met veel passie, liefde en deskundigheid zorg en aandacht gegeven. Niets was hun teveel. Ook hadden zij aandacht voor ons als mantelzorgers. Kortom we zijn zeer tevreden, en dankbaar voor het vertrouwen en de liefdevolle, warme zorg. 

Diep respect voor jullie.

Liefs D en A


Lieve bijzondere dames van Integraal zorg,

“Tim” liefde van Kim, papa van Bram, onze lieve zoon en broer helaas maar 34 jaar geworden *3 augustus 2022

Jullie hebben er met veel zorg, liefde, respect en kunde voor gezorgd dat wij de rust kregen om in een verdrietige en hectische periode dicht bij papa Tim te kunnen zijn. Te genieten van de kleine mooie momenten die ons samen met onze Tim, nog gegund waren. Maar vooral zorgden jullie ervoor dat Tim tevreden was in een voor hem zo’n zware periode.  Jullie zorg bestond uit liefde voor de verzorging van onze Tim. Niets was te veel. Ook voor ons zijn jullie een geweldige lieve steun geweest. Deze zorg gunnen we iedereen die in deze situatie terecht komt.

Op 9 augustus stonden jullie als een beschermende cirkel hand en hand om Tim.

                             Ik heb zoveel warmte gevoeld op dat moment (M)

Liefs van K, B, H, M, M en P.


Wij als familie, willen uw zorgorganisatie onwijs, bedanken en complimenteren met de liefde en professionele vakkundigheid, welk uw verzorgsters het laatste stukje zorg gaven aan onze moeder.

Wij konden ze altijd bellen en werd de zorg met elkaar, indien nodig, aangepast en/of opgeschaald.

meiden Heel veel dank!

met vriendelijke groet familie IJ.


9:45 uur Geen lampje in de gang
De deurbel blijft stil
De hond die niet blaft
Geen lachend gezicht op ons tuinpad
Zonder kletspraatje voor het slapen gaan
Niemand in de kamer die ons de rust geeft om te gaan slapen
Ik mis jullie xx

M.


Met ons zorgzaam team van IZ hebben we al ruim 7 1/2 jaar liefdevolle hulp en ondersteuning. We zijn heel dankbaar voor zoveel trouw en professionele zorg! We zijn zo blij met jullie! En met het onderlinge contact met elkaar, het meedenken met ons en met elkaar als team.

Heel blij met de uitstekende zorg, we hopen dat we nog lang van jullie goede zorg en liefde mogen genieten.

Jullie als team, voelt voor ons als familie!

De zegen van God en de kracht toe gebeden.

In dankbaarheid van familie H.


De meiden van Integraalzorg is ons aangeraden door L. Sprong. Zij vroeg of we steeds dezelfde mensen wilden of wisselende meiden en tijden. Wij kozen voor het eerste. Ze zijn gekomen op 1-maart-2019 en zijn gebleven tot mijn man aan ALS is overleden op 14-augustus 2021.

Wij hebben het als zeer fijn ervaren. Ze zijn met z’n 10-en gestart en allemaal zijn ze tot het einde toe gebleven. Ze varieerden van 25 tot 71 jaar en waren allemaal heel kundig. We hebben gepraat, gelachen en gehuild. Niet alleen voor mijn man , maar ook voor mij hadden ze een luisteren oor.

We zijn zeer dankbaar met de goede zorg.

Zelfs met de corona, waar ze zeer zorgvuldig mee omgingen en tijdens vakanties werkten ze gewoon door om anderen te vervangen. Ze werkten met plezier (wij waren ook niet zo moeilijk denk ik), en als ik iets slims bedacht had, vonden ze dit altijd top!

Ze waren 24 uur per dag beschikbaar.

Meiden bedankt, ik hou van jullie!

Groetjes, A


Via de casemanager zijn we bij Integraal zorg terecht gekomen. Wat een geregel er bij kwam kijken voordat het eenmaal geregeld was. Gelukkig werden we daar ook mee geholpen als we vragen hadden. We hebben verschillende gesprekken gevoerd. Aan Ad werd gevraagd wat hij fijn zou vinden en waar ze hem mee konden helpen, ze gaven vertrouwen dat ze er voor hem waren. Dat was echt een verademing: mensen die komen en luisteren en betrokken zijn. Er werd meegedacht over wat goed zou zijn. Ad was zo gewend dat alles zo vlug moest gaan. Er was nooit geduld zodat je hier zenuwachtig van werd en je spanning opbouwt. Daarom was het overleggen met elkaar zo fijn omdat dit rust gaf. Zo werden bepaalde dingen uit handen genomen zoals het contact met de dokter en het overleggen met hem.
De laatste dag wilde Ad nog een keer naar onze zoon en schoondochter zodat hij de zee zou zien. ’s Avonds hebben we met A. nog wat besproken, wat hij fijn zou vinden, wat ook weer rust gaf. De volgende morgen ging het niet goed en zijn onze zoon en schoondochter naar ons toegekomen. Dat was fijn. Onze dochter en schoonzoon en kleinkinderen zijn ook gekomen en Ad vond het fijn om iedereen te zien en met iedereen lolletjes te maken.
In de avond hebben Ad en ik nog rustig met elkaar gepraat. Onze dochter kwam en bleef slapen, dat gaf rust. P. is gekomen om Ad naar bed te brengen, er was rust. P. had gezegd toen ze wegging: als je hulp nodig hebt, dan kom ik.
En dan gebeurt het toch nog onverwachts…We hebben P. gebeld en ze is gelijk teruggekomen en samen met haar heb ik Ad verzorgd.
We hebben deze week, want zo kort was het helaas maar, ervaren als heel warm met veel aandacht en troost. We willen iedereen bedanken voor hun inzet en de tijd dat ze er voor ons waren.

Namens ons hele gezin Anceaux


I want to thank you so so much for your help and care in Amsterdam while I was here in 2019.
As you are aware now, my ALS has progressed to the inability to shower and get dressed without great difficulty or risk of falls in a bathroom. I had searched the internet for companies through the destinations I went in Europe and as you can imagine it was difficult.
Your help has really made my stay here very easy and safe. Both Maja and Ayla were amazing in their understanding of what I needed regarding my limitations but also in their conversations with me, very respectful and understanding. A big thing that I find with my disability generally, that people helping don’t understand fully and treat you a little baby like. Maja and Ayla were very normal and natural towards me both in conversing and understanding my needs.

I was treated as a friend and not a job or a patient.

You truely are special to me for your love and care, honesty and integrity as a person. I also congratulate you on your support towards ALS and hope some day soon I could maybe have a dance with you in celebrating a victory over this sole destroying disease.

All the love in the world your way xx ?

Mr. M.M.
Sydney Australia (where you need to come!)


Het is met geen woorden te beschrijven hoe mijn man na 4 weken ziekenhuis thuiskwam. Hij zei:” Dit is van de hel naar de hemel”.
De rust die jullie brachten, zo warm en waardevol.
In het ziekenhuis was hij vaak opstandig, maar thuis ervaarde hij rust door jullie aandacht, liefdevolle, warme en deskundige zorg en begeleiding.
Door jullie kennis van het hele proces waarin jullie mij gestuurd en begeleid hebben tot het einde van zijn leven toe, was voor mij zo waardevol.
En elke dag werd de zorg weer aangepast als die nodig was.
Het is met geen woorden te beschrijven welke rust jullie gebracht hebben in deze korte en heftige periode.

Jullie namen overal de tijd voor.
Bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding, steun en zorg.

Mevr. B.


Als de dag van gisteren, wat gaat de tijd toch snel. 4 maanden geleden alweer, hulp van professionals van Integraalzorg, was door dierbare vriendinnen geregeld. Integraalzorg: wat waren ze er op tijd bij en wat waren/zijn ze lief. Zo kundig en goed in wat ze doen. […] niet wetende dat het nog zo kort duren zou. Ik had het niet alleen gekund, en Marcel al helemaal niet zonder hun zorg.

N. en S. de Z.


Hoe moeilijk het ook is om iemand te verliezen en te zien dat je de zorg uit handen moet geven… Hoe fijn dat het dan is, dat je de zorg van IntegraalZorg in huis hebt. Wat een geweldige mensen die direct ingrijpen, en doen wat gedaan moet worden. Ik en ook mijn overleden man hebben diep respect voor hen. Wie zorg nodig heeft verdient de zorg van IntegraalZorg. Lieve medewerkers van IntegraalZorg: ik heb werkelijk waar diep respect voor jullie geweldige inzet.

N.


In deze tijd waarin het blijkbaar moeilijk is om de juiste zorg te vinden hebben wij het gevonden. De mensen van Integraalzorg hebben mijn vader verzorgd tijdens zijn laatste levensmaanden. Dit was ZORG met hoofdletters. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor de liefdevolle verzorging van mijn vader en niet te vergeten mijn moeder. In deze tijd waar het allemaal om snelheid draait waren jullie een rustpunt, met oog voor details.

zoon van Dhr. v. B.


De zorg voelt vertrouwd en veilig; als een warme deken.

Dhr. K.

De hulp van IntegraalZorg voelde als een warme deken.

Het team van IntegraalZorg heeft op zorgzame en respectvolle wijze mijn man in zijn laatste maanden thuis verzorgd. Door hun inzet was het mogelijk dat mijn man thuis in eigen vertrouwde omgeving kon blijven om daar in alle rust te sterven.

De wijze waarop aandacht en zorg werd gegeven, heb ik als uitermate plezierig ervaren. Het zijn ervaren professionals met hart voor hun werk en dat gaf mij ook rust en vertrouwen om de zorg voor mijn man uit handen te kunnen geven. Ze kijken niet op een uurtje meer of minder zorg als de situatie daarom vroeg. De zorg voor mijn man stond voor hen centraal, maar ook zorg en aandacht voor mij. Ze hebben ook een hoop geregeld en de noodzakelijke administratieve rompslomp uit handen genomen. En dat is heel prettig omdat er veel op je afkomt in deze laatste fase. Integraalzorg staat voor mij voor 100% integrale zorg vanuit hart.

Mw. B.


M. heeft tijdens de verzorging van mijn vrouw haar voornaam eer aan gedaan, d.w.z.: een echte vechtster voor het beoogde doel. Zoiets is indrukwekkend.

Dhr. S.


Na een duidelijk gesprek met ons gezin waarin verteld werd hoe mijn vader verzorgd zou kunnen worden, voelde het vertrouwd en persoonlijk. Pa kon zo ook alvast inzicht krijgen wie er later aan zijn bed zouden staan. Zo kon hij zelf beslissen. Alle administratieve rompslomp namen zij van A tot Z uit handen. Een topteam van professionals.

Dhr.R.V.


Goede zorg, met oog voor details.

Mw. v.H.


In de periode 2012-2013, het laatste levensjaar van mijn echtgenoot, heb ik gebruik gemaakt van deze zzp’ers, als aanvulling op de diensten van Aafje. Ik heb aan deze periode een bijzonder fijn gevoel overgehouden. De medewerksters kenmerken zich door plichtsbetrachting, vakbekwaamheid, accuratesse en inlevingsvermogen. Bovenal boden zij warmte en een luisterend oor. Dankzij dit team werden die maanden qua zorg dragelijk. Hulde aan alle medewerksters!

Mw. P.


Een beetje aandacht heeft iedereen nodig denk ik en dat doen jullie goed.

Dhr. C.M.


In mijn laatste levensfase heb ik alsnog liefde leren ontvangen.

Mw. A.W.


Reacties zijn gesloten.