Ervaringen

De laatste levensdagen van onze vader hebben wij gebruik mogen maken van de diensten van Integraalzorg. Wat een fantastische club mensen: kundig, meevoelend, meedenken en meelevend. NIet alleen naar onze vader maar ook naar zijn vrouw. Het was hartverwarmend! Nogmaals onze hartelijke dank.

Namens mijn zussen en zwager N. H

Wat zal ik nog kunnen toevoegen aan de voorgaande reacties,het was hartverwarmend!!

J. v/d S

Toen onze moeder 4 weken na het overlijden van onze vader te horen kreeg dat de kanker weer terug was met uitzaaiingen begonnen de zorgen én het zorgen voor onze lieve moeder. Gelukkig zijn we met 3 zussen en konden het nog wel opvangen maar naarmate de ziekte vorderde, niet meer. In het begin riepen we hulp van tante’s en vriendinnen van mijn moeder in. Later volgde een bed in de huiskamer en toen moesten we wel professionele hulp in gaan schakelen, wij liepen inmiddels ruim een jaar op ons tandvlees. Op het juiste moment kreeg ik een kaartje van Integraalzorg in mijn handen van een tante, die zei, ik heb gehoord dat hun de beste zijn, bel maar, je moeder verdiend de beste. Zo gezegd zo gedaan, ik belde en we hadden al heel snel een gesprek en kon de zorg worden ingezet. Wat een geruststelling, moeder in goede handen. Zo liefdevol, begripvol, naar haar wensen, luisterend oor, ook naar ons toe zo lief en fijn hebben wij dit ervaren. Dames weten waar zij voor staan, medelevend, oprecht en betrouwbaar. Kortom, wij hebben samen met Integraalzorg mijn moeder nog een paar “waardevolle” maanden kunnen geven vol liefde en aandacht.

Hartelijk dank hiervoor nogmaals,

Liefs M,C en J. A

We kijken met een goed gevoel terug op de zorg en begeleiding van Integraal Zorg aan onze moeder. Voor ons als mantelzorgers was jullie aanwezigheid een mogelijkheid om even afstand te nemen van de zorg voor moeder. Dames ga zo door, jullie steun en betrokkenheid is voor ons van grote waarde geweest.

A. en C. T

I want to thank you so so much for your help and care in Amsterdam while I was here in 2019. As you are aware now, my ALS has progressed to the inability to shower and get dressed without great difficulty or risk of falls in a bathroom. I had searched the internet for companies through the destinations I went in Europe and as you can imagine it was difficult. Your help has really made my stay here very easy and safe. Both Maja and Ayla were amazing in their understanding of what I needed regarding my limitations but also in their conversations with me, very respectful and understanding. A big thing that I find with my disability generally, that people helping don’t understand fully and treat you a little baby like. Maja and Ayla were very normal and natural towards me both in conversing and understanding my needs.

I was treated as a friend and not a job or a patient.

You truely are special to me for your love and care, honesty and integrity as a person. I also congratulate you on your support towards ALS and hope some day soon I could maybe have a dance with you in celebrating a victory over this sole destroying disease.

All the love in the world your way xx 😘

Mr. M.M. Sydney Australia (where you need to come!)

Het is met geen woorden te beschrijven hoe mijn man na 4 weken ziekenhuis thuiskwam. Hij zei:” Dit is van de hel naar de hemel”. De rust die jullie brachten, zo warm en waardevol. In het ziekenhuis was hij vaak opstandig, maar thuis ervaarde hij rust door jullie aandacht, liefdevolle, warme en deskundige zorg en begeleiding. Door jullie kennis van het hele proces waarin jullie mij gestuurd en begeleid hebben tot het einde van zijn leven toe, was voor mij zo waardevol. En elke dag werd de zorg weer aangepast als die nodig was. Het is met geen woorden te beschrijven welke rust jullie gebracht hebben in deze korte en heftige periode.

Jullie namen overal de tijd voor. Bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding, steun en zorg.

Mevr. B.

Als de dag van gisteren, wat gaat de tijd toch snel. 4 maanden geleden alweer, hulp van professionals van Integraalzorg, was door dierbare vriendinnen geregeld. Integraalzorg: wat waren ze er op tijd bij en wat waren/zijn ze lief. Zo kundig en goed in wat ze doen. […] niet wetende dat het nog zo kort duren zou. Ik had het niet alleen gekund, en Marcel al helemaal niet zonder hun zorg.

N. en S. de Z.

Hoe moeilijk het ook is om iemand te verliezen en te zien dat je de zorg uit handen moet geven… Hoe fijn dat het dan is, dat je de zorg van IntegraalZorg in huis hebt. Wat een geweldige mensen die direct ingrijpen, en doen wat gedaan moet worden. Ik en ook mijn overleden man hebben diep respect voor hen. Wie zorg nodig heeft verdient de zorg van IntegraalZorg. Lieve medewerkers van IntegraalZorg: ik heb werkelijk waar diep respect voor jullie geweldige inzet.

N.

In deze tijd waarin het blijkbaar moeilijk is om de juiste zorg te vinden hebben wij het gevonden. De mensen van Integraalzorg hebben mijn vader verzorgd tijdens zijn laatste levensmaanden. Dit was ZORG met hoofdletters. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor de liefdevolle verzorging van mijn vader en niet te vergeten mijn moeder. In deze tijd waar het allemaal om snelheid draait waren jullie een rustpunt, met oog voor details.

zoon van Dhr. v. B.

De zorg voelt vertrouwd en veilig; als een warme deken.

Dhr. K. De hulp van IntegraalZorg voelde als een warme deken.

Het team van IntegraalZorg heeft op zorgzame en respectvolle wijze mijn man in zijn laatste maanden thuis verzorgd. Door hun inzet was het mogelijk dat mijn man thuis in eigen vertrouwde omgeving kon blijven om daar in alle rust te sterven.

De wijze waarop aandacht en zorg werd gegeven, heb ik als uitermate plezierig ervaren. Het zijn ervaren professionals met hart voor hun werk en dat gaf mij ook rust en vertrouwen om de zorg voor mijn man uit handen te kunnen geven. Ze kijken niet op een uurtje meer of minder zorg als de situatie daarom vroeg. De zorg voor mijn man stond voor hen centraal, maar ook zorg en aandacht voor mij. Ze hebben ook een hoop geregeld en de noodzakelijke administratieve rompslomp uit handen genomen. En dat is heel prettig omdat er veel op je afkomt in deze laatste fase. Integraalzorg staat voor mij voor 100% integrale zorg vanuit hart.

Mw. B.

M. heeft tijdens de verzorging van mijn vrouw haar voornaam eer aan gedaan, d.w.z.: een echte vechtster voor het beoogde doel. Zoiets is indrukwekkend.

Dhr. S.

Na een duidelijk gesprek met ons gezin waarin verteld werd hoe mijn vader verzorgd zou kunnen worden, voelde het vertrouwd en persoonlijk. Pa kon zo ook alvast inzicht krijgen wie er later aan zijn bed zouden staan. Zo kon hij zelf beslissen. Alle administratieve rompslomp namen zij van A tot Z uit handen. Een topteam van professionals.

Dhr.R.V.

Goede zorg, met oog voor details.

Mw. v.H.

In de periode 2012-2013, het laatste levensjaar van mijn echtgenoot, heb ik gebruik gemaakt van deze zzp’ers, als aanvulling op de diensten van Aafje. Ik heb aan deze periode een bijzonder fijn gevoel overgehouden. De medewerksters kenmerken zich door plichtsbetrachting, vakbekwaamheid, accuratesse en inlevingsvermogen. Bovenal boden zij warmte en een luisterend oor. Dankzij dit team werden die maanden qua zorg dragelijk. Hulde aan alle medewerksters!

Mw. P.

Een beetje aandacht heeft iedereen nodig denk ik en dat doen jullie goed.

Dhr. C.M.

In mijn laatste levensfase heb ik alsnog liefde leren ontvangen.

Mw. A.W.

Reacties zijn gesloten.